Kesäloma

Facebook

Loista illan lumoavimpana tähtenä 
Pressan KaraÅkessa
Pressan KaraÅkessa vedetään karaokea hyvällä fiiliksellä joka perjantai ja lauantai. Valitse suosikkikappaleesi, nappaa mikki käteesi ja hurmaa kiihkeät fanit lavakarismallasi. Siirry loppuillasta tanssilattian puolelle tähtiartistien pariin. Tai jatka illan itseoikeutettuna tähtenä pilkkuun asti ja tee välillä lähempää tuttavuutta faneihisi baarin hämyisessä tunnelmassa.
Kipaleita piisaa pitempiinkin sessioihin, sillä laulettavissa on yli 1 000 karaokebiisiä iskelmäklassikoista rokkisuosikkeihin. Joukosta löytyy varmasti omat hitit niin Aikuisten Naisten ystäville, Mombasan matkalaisille kuin Menninkäistään etsiville Päivänsäteille.
Intiimi KaraÅke-baari viihderavintolan yhteydessä
Pressan KaraÅke-baari on intiimisti erillään muusta ravintolasta mutta kuitenkin sopivasti sen yhteydessä. Viihtyisän baarin ja runsaiden istumapaikkojen ansiosta lauluvuoron odottelu käy viihteestä, ja silmäniloa piisaa baaritiskin molemmin puolin. Useiden isojen screenien kautta seuraat helposti esityksiä ja laulat täysillä mukana. Innostavat karaoke-emännät pitävät huolen, että hyvä meininki jatkuu läpi illan.
Varaa KaraÅke oman porukan käyttöön alkuillasta
Varaa KaraÅke työporukan piristykseksi, polttareiden ohjelmanumeroksi tai kaveripiirin illanviettoa vauhdittamaan. Tulkitkaa tunteella mielikappaleitanne ilman ylimääräistä yleisöä tai pitkiä jonoja. Tai pistäkää pystyyn oma leikkimielinen talenttikilpailu. Hakekaa sopivaa laulufiilistä yksityiskäytössänne olevasta baarista.
» Kysy lisää KaraÅken vuokraamisesta tai pyydä tarjous
Tule ottamaan yleisö omaksesi. 
Ehkä joku omistaa kappaleensa myös sinulle.

Loista illan lumoavimpana tähtenä Pressan Karaokessa

Pressan uudistuneessa Karaokessa esiinnytään hyvällä fiiliksellä joka perjantai ja lauantai! Erikoisiltoina Pressassa ei poikkeuksellisesti ole karaokea. Valitse suosikkikappaleesi, nappaa mikki käteesi ja hurmaa kiihkeät fanit lavakarismallasi joko varta vasten tehdyllä karaoke-esiintymislavalla tai ihan vaikka vain paikaltasi! Kappaleita piisaa pidempiinkin sessioihin, sillä kuukausittain päivittyvässä listassa on laulettavissa yli 1 000 karaokebiisiä iskelmäklassikoista rokkisuosikkeihin. 

Karaoke sijaitsee yökerhon ylätasolla intiimisti erillään muusta ravintolasta, mutta kuitenkin sopivasti sen yhteydessä. Viihtyisän baarin ja runsaiden istumapaikkojen ansiosta lauluvuoron odottelu käy viihteestä, ja silmäniloa piisaa baaritiskin molemmin puolin. Useiden isojen näyttöruutujen kautta seuraat helposti esityksiä ja laulat täysillä mukana. Innostavat karaoke-emännät pitävät huolen, että hyvä meininki jatkuu läpi illan.
 

 

 

Varaa Karaoke oman porukan käyttöön alkuillasta 

Varaa Karaoke työporukan piristykseksi, polttareiden ohjelmanumeroksi tai kaveripiirin illanviettoa vauhdittamaan. Tulkitkaa tunteella mielikappaleitanne ilman ylimääräistä yleisöä tai pitkiä jonoja. Tai pistäkää pystyyn oma leikkimielinen talenttikilpailu. Hakekaa sopivaa laulufiilistä yksityiskäytössänne olevasta baarista.


» Kysy lisää Karaoken vuokraamisesta tai pyydä tarjous

 

Tule ottamaan yleisö omaksesi!