Kesäloma

Facebook

Erikoisillat 

 

Yökerhossa järjestetään ulkopuolisten tapahtumajärjestäjien iltoja/klubeja. Erikoisilloissa eivät ole voimassa Pressan sisäänpääsyyn oikeuttavat edut/vapaaliput. Erikoisiltoina Pressassa ei ole karaokea.
Lisätietoja erikoisilloista alla.


Future x


FUTURE HOUSE

Oliver Heldens, Tchami, Jauz ja Disclosure. Tässä muutama esimerkki siitä, mitä tarkoittaa Future House. Kuulostaako tutulta? Ajankohtaisimmat househitit tuodaan kauniisti paketoituna jokaisen hauskaa pitävän ulottuville Pressassa uudistuneen tuotannon ja kansainvälisten huippuartistien kera.

FB-sivu: www.facebook.com/futurehousehki


Onelove 


One Love-klubi

One Love Helsinki -tapahtumat ovat rytmimusiikkiin, kuten reggae, dancehall, hiphop ja afrobeat, painottuvia klubi- ja konsertti-iltoja joissa tanssitaan laadukkaiden esiintyjien ja monikulttuurisen juhlaväen seurassa aina aamutunneille asti. Stadin kansainvälisin klubi, johon kaikki ovat tervetulleita viihtymään!

One Love -tapahtumia Pressassa ovat mm. NYE Black & White uudenvuodenaattona, Reggae Snowsplash helmikuussa, Vappu Carnival ja Helsinki Reggae Festival.

FB-sivu: https://www.facebook.com/OneLoveHelsinki

 
Tulevia tapahtumia 2017

 

Bail


Baila Baila Salsa-festival 2017

Tanssikoulu Baila Bailan perinteeksi muodostunut tanssitapahtuma, eli 13. kansainvälinen salsafestivaali, 
järjesteään Pressassa huhtikuussa 2017.

Bileissä kansainväliset sekä kotimaiset tanssin ammattilaiset johdattavat festivaalivieraan karibialaisten
tanssien rytmeihin ja kuvioihin.

Tulevia tapahtumia 2017

 

sauna caliente


Sauna Caliente

Club Sauna Caliente on pysynyt vuodesta 2007 yleisön suursuosikkina ja tarjoilee jälleen vuonna 2016 asiakkailleen ennennäkemättömiä elämyksiä. Helsingin Primavera-Karnevaaleissa tullaan näkemään tanssiesityksiä sekä liveshow Sauna Caliente -bileiden isännältä Norlan El Misionariolta, joka on saavuttanut valtakunnallisesti suuren suosion mm. Suomen Euroviisujen yhtenä finalistina vuodelta 2015.

Nykyään Norlan rakentaa uraansa Espanjasta käsin mutta hänet tunnetaan yhä edelleen Suomen kirkkaimpana latinoartistina. Norlan on kahminut perustamallaan Sauna Caliente-klubilla viimeisen 9 vuoden aikana tunnustusta ja pokaaleita mm. City -lehden äänestyksissä, joissa Norlan äänestettiin vuosina 2010 ja 2011 toistuvasti Stadin parhaaksi klubi-isännäksi.Tunnustusta on sadellut myös Tampereen ja Turun paikallislehdiltä Tamperelaiselta ja Turkulaiselta.

Club Sauna Caliente jatkaa Suomen suosituimpana karibialaisen ja urbaanin latinomusiikin klubina Suomen suurimmissa kaupungeissa. Musiikillisesti Club Sauna Caliente tarjoilee läpileikkauksen karibian ja lattareiden parhaasta bilemusiikista kuumimpia mainstream-hittejä unohtamatta. Suosituimmista genreistä mainittakoon reggaeton, dancehall, soca, electro latino, latin ja urban club.

FB-sivut:  www.facebook.com/clubsaunacaliente
ja www.facebook.com/norlanelmisionario


Tulevia tapahtumia 2017

 

Radio Finest


Radio Finest FM-konsertit

Suomen ainoa vironkielinen radio Finest FM ja Pressa järjestävät yhteistyössä virolaisille suunnattuja tapahtumia, joissa esiintyvät Virossa suositut tähtiartistit.

Lisää bileistä ja Finest FM toiminnasta www.kevadpidu.maiste.net ja www.finestfm.fi. 

 

Tulevia tapahtumia 2017